Pares i mares

Valorem la importància d’un aliment saludable des de la infància

Estem convençuts que som el que mengem, per això corroborem la importància d’un aliment saludable des de la infància, des de l’Escola. Ens alegra que les AFA s de les Escoles i els seus equips directius prenguin consciència de la importància de donar suport a projectes d’agricultura ecològica en les seves Escoles i que els nens i nenes creen hàbits alimentaris saludables des de les primeres etapes de la seva vida.

Les famílies i comunitats amb què treballem estem convençudes a seguir donant suport a la Agroecologia, per un món més sa! Però no ho diem només nosaltres. Quality Low imput Food (centre d’estudis finançat per la Unió Europea) diu que «[…] els aliments ecològics d’origen vegetal presenten un major contingut en matèria seca, una major concentració de substàncies antioxidants (fenols totals i flavonoides) que eviten envelliment cel·lular en l’organisme i potencien l’efecte protector contra diferents malalties, i un major contingut en minerals (fòsfor, potassi, calci, magnesi, ferro, coure i zinc), un major contingut en vitamines (a, B, C), una major proporció en àcids grassos poliinsaturatos omega-3 i en hidrats de carboni. »

Com deia Hipòcrates “la primera medicina que sigui l’aliment”.

Què podem fer per tu?

  • Assessorament per transició menjador convencional a menjador eco
  • Tallers
  • Visites agroecològiques amb activitats

Coneix els nostres serveis